John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Behandlinger
Jeg tilbyder forskellige indfaldsvinkler i forhold til at kunne hjælpe dig med dine problematikker. I modsatte kolonne kan du finde links til de enkelte behandlingstyper.
Målet for de enkelte behandlinger er, at du får det bedre og at du får en større forståelse af hvorfor dine problematikker er opstået og hvordan du bedst kan undgå at de opstår igen. Langt de flest at vores problemer eller problematikker er kommet for at vi kan lære noget af dem. Enten om os selv, vores måde at forholde os til andre mennesker på.
Fysiske problemer er ofte ting der er opstået af emotionelle eller psykologiske problematikker, men derfor kan det alligevel være en god ide at arbejde med problemet fysisk med eks. vis. Massagebehandling, eller kropsterapi.
Ofte kan det også være en god ide at bearbejde problematikken fra den energimæssige indfaldsvinkel, enten med Healingmassage eller Dynamisk Healingmassage.
Behandlingerne foregå enten ved massagebriks eller på madras på gulvet alt efter massageform.
.
Behandling i Aalborg
Jeg tilbyder også behandlinger i Aalborg. Der arbejder jeg dog på madras på gulvet og tilbyder primært Kropsterapi og Dynamisk Healingmassage.
Adressen er: "Center for Livsglæde", Gugvej 178, Aalborg.
 
Massagebehandling
En massagebehandling er god og effektiv massage til diverse problematikker af fysisk karakter. Det kan være alle steder i kroppen inc. problemer i lænden, skuldre eller nakken. Læs mere.
.
Healingmassage
I healingmassage arbejde jeg ud fra kroppens energisystem, primært i det æteriske og arbejder med det naturlige energiflow i kroppen. Læs mere.
.
Dynamisk Healingmassage
Healingmassage der er meget nærværende og intenst arbejder med kropsbevidsthed, omsorg og egen kærlighed. Læs mere.
.
Kropsterapi
I kropsterapi arbejder vi specifikt med dine aktuelle problematikker med massage, healing, meditation, samtale. Læs mere.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.