John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Firmaordning med massage
Som firma kan I få en ordning med massage til jeres ansatte på en nem, overskuelig og forholdsvis billig måde.

Massagen i Firmaordningen foregår i klinikken på Hyrdevej 21 i Homå.

I tilmelder det antal ansatte der skal være med i ordningen og betaler for det antal behandlinger/massager som medarbejderne er blevet tildelt. I bliver således registreret som firma og jeres ansatte kan selv ringe og bestille tid.
Ved min. 10 medarbejdere er prisen 295 kr. for massage i ca. 25 min. og 350 kr. for massage i ca. 40 min.
.
Massagekort
I kan vælge at få eks. vis. 10 kort til massage udleveret ved aftalens indgåen. Den enkelte medarbejder skal så medbringe kortet til den ønskede massagebehandling. I har således god styr på hvor mange massagebehandlinger I bruger. Når kortene er brugt, kan yderligere 10 kort købes for 2.950 kr. I kan også vælge at jeg holder styr på antallet af behandlinger. I får en opgørelse hver måned med antallet af massagebehandlinger og navne på de medarbejdere der har gjort brug af behandlingerne.
 
Problematikker
Jeg har speciale i behandling af forskellige rygproblemer. Der ud over behandler jeg belastningsskader i muskler og led. Idrætsskader, skader opstået ved længerevarende overbelastning, pludselig opståede smerter, rygproblemer og led-facet syndrom.
Ved rygproblemer og led-facet syndrom udføres nogle enkelte undersøgelser for mulige diskusprolaps. Er der tegn på diskusprolaps opfordres til lægeundersøgelse før yderligere behandling.
.
Betaling
Faktura betales hurtigst muligt og beløb betales til konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Tilbage til Massagebehandling
.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.