John Henrik Molich Rimestad
Behandling på et meditativt grundlag
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Foredrag med meditation
.En foredragsrække med 4 foredrag, der kan tages enkeltvis eller samlet. Hvert aften har et specifikt tema, som omdrejningspunkt for foredraget og den efterfølgende meditation.
De enkelte temaet er aspekter af livet set i lyset af meditation og Hjertechakraets bevidsthed. Indholdet af foredrag og meditation er ikke helt planlagt på forhånd, og vil være et udtryk for samarbejde med "Det Ubevidste" og aftens deltagere.
I foredraget vil vi også arbejde på at forstå hvad bevidsthed, tanker og væren, er når vi ikke er bundet at vores emotionelle (astrale) forestillinger om hvordan al ting er.
De enkelte aftner starter vi med en lille meditation, så er der foredrag i ca. 45 min. derefter guidet meditation i ca. 45 min. afsluttende med samtale og spørgsmål til meditationen og aftenens tema.
Meditationen vil være guidet af mig og man behøver ikke at have nogen forudsætning i forhold til meditation for at deltage, blot man kan sidde stille med lukkede øjne og kan forholde sig åben til det ting meditationen frembringer.
.
Tilbage til Meditation.
 
Datoer
.
Instinktiviteten i kroppen og naturen. En overset men vigtig ting i forhold til at kunne være i Hjertechakraets bevidsthed.
.
Kærlighed og udvikling. 2 ting der skal forstås i sammenhæng.
.
Livsglæde og væren. En måde at være til stede i livet og dagligdagen.
.
Meditation, sandheden om livet.
.
Det er planen at afholde foredrag med meditation forskellige steder i Danmark, men men steder og datoer en endnu ikke fastlagt.
 
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.