John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Healingmassage - på gulvet
En hel kropsmassage der foregår på madras på gulvet. Når Healingmassagen foregår på madras er jeg som massør kropsligt og energimæssigt tæt på modtageren. Massage bliver derved meget nærværende og intens. Det betyder at vi kan arbejde mere intenst med kropsbevidsthed, omsorg og egen kærlighed.
Massagen gør at energien mellem mine hænder og din din krop bliver intensiveret, og din bevidsthed i forhold til kroppen bliver forøget under massagen og derved forbedret.
Massageformen indbyder til megen omsorg. Jeg arbejder på at være tilstrækkelig tillidsfuld til at du kan føle dig tryg, så omsorgen i massagen kan få lov til at fylde din krop og bevidsthed.
Massagen øger energien og intensiteten i kroppen, som vi arbejder på at bringe til større opmærksomhed og åbenhed i Hjertechakraet, hvilket vil give dig større forståelse og accept af den du er som person Jeg-mæssigt og spirituelt.
Massagen er en hel kropsmassage der i første omgang følger energiforløbet i kroppens meridianbaner, hvilket der er ned på bagsiden af kroppen og op på forsiden. Dog er det ikke altid sådan bevidstheden arbejder under en massage. Bevidstheden arbejder mere intuitivt og følger nogle andre og mere Astrale parameter. Derfor arbejder jeg ofte intuitivt under massagen og følger bevidstheden, hvilket er mere effektivt og Healende.
 
Oplysninger
En Healingmassage er ca. 90 min. og koster 600 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 2.200 kr.
Beløb kan betales kontant, Mobilepay eller indbetales på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Behandling i Aalborg
Healingmassage på gulvet, tilbydes også i: Center for Livsglæde, Gugvej 178, Aalborg.
.
Tantrisk massage
Healingmassage på gulvet kan også gives som : "Tantrisk massage" der arbejder med at løsne og Heale kropslige spændinger tilknyttet seksualiteten. Læs mere...
.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.