John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Hjertechakraets Bevidsthed 2
Hjertechakraet ligger lige over det personlige i Solarplexuschakraet, og bevidstheden i Hjertechakraet ligger derfor uden for personlighedens emotionelle binding
Skal vi forstå os selv som mennesker, er det nødvendigt at kunne forstå os selv på et jegmæssigt emotionelt plan, det der også hedder det Astrale plan, men der er også nødvendigt at have et større perspektiv i forståelsen af os selv. Evt. forstå os selv og vores liv i forhold til vores karma og den vi er spirituelt set.
En noget overset ting i arbejdet på at nå hjertechakraets bevidsthed er arbejdet på at forstå instinktiviteten i kroppen.
Instinktiviteten skal forstås som både de kemiske processer der helt automatisk foregår i vores krop, men også som den energi der helt naturligt strømmer i naturen, i verden og i kroppens energisystem.
Den instinktive forståelse af livet er lige som i naturen: Ting spire, vokser op, blomstre, falder sammen og dør. Instinktivt er det vigtigt med forplantningen, altså de ting vi give til vores børn, genetisk, energimæssigt og psykologisk.
Vores manglende forståelse af- samt angst for døden, er årsag til ufattelig mange psykologiske og energimæssige problematikker.
.
Tilbage til forsiden
 
Meditation
Meditation er en nødvendig praksis i forhold til at forstå dagligdagens problematikker ud fra Hjertechakraets Bevidsthed.
Se siden Meditation.
.
Behandlinger
Mine behandlinger kan hjælpe dig til større forståelse af årsagerne til dine problematikker. De forskellige behandlinger arbejder med forskellige indfaldsvinkler.
Se siden Behandlinger.
.
Undervisning
Undervisning i massage. Du kan lære at massere med bevidstheden centreret i Hjertechakraet.
Se siden Undervisning.
.
John Henrik
John Henrik er behandler og underviser, og har arbejdet med meditation og selvudvikling siden år:1990.
Se siden Oplysninger.
.
. . .
.
 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.