John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Kropsterapi
Mange mennesker oplever en dagligdag med stress, manglende livslyst, problemer med kærlighed eller at finde meningen med livet. Jeg vil kunne hjælpe dig med at finde ind til årsagerne til dine problematik og få dem bearbejdet, så du kan få det bedre.
Problematikker af følelsesmæssig eller tankemæssig karakter har ofte et kropsligt udtryk, dvs. et eller flere steder i kroppen hvor man ubevidst forsøger at gemme problematikken hen. Det kan opleves som spændinger eller ubehag forskellige steder i kroppen
Kropsterapi tager altid udgangspunkt i en samtale om din aktuelle problematik. Jeg tuner mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen samt hvad der skal til for at du kan få det bedre fysisk og psykisk..
Efterfølgende arbejder jeg dynamisk med problematikkerne med massage, healing, øvelser eller andet der kan være brugbart for at komme i dybden med bearbejdningen af dine problematikker.
Som afslutning snakker vi om det der er dukket frem i den dynamiske del, samt hvordan du kan arbejde hjemme med øvelser eller andet, der understøtte din proces.
 
Oplysninger
Kropsterapi fungere bedst som et forløb med flere behandlinger over en periode, der kan variere afhængig af din problematik og dine muligheder for at arbejde hjemme med tingene. Dog er det en god ide at starte med en enkelt behandling for at vi kan se om det er den rigtige måde at hjælpe dig på.
Pris for 1 behandling: 600 kr. Et forløb med 4 forudbetalte behandlinger koster: 2.200 kr.
Jeg modtager ikke Dankort. Beløb betales kontant, MobilePay eller indsættes på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Kropsterapi tilbydes også i:
"Center for Livsglæde", Gugvej 178, Aalborg.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.