John Henrik Molich Rimestad
Behandling på et meditativt grundlag
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Meditative aftner med
Healing og Massage
Omdrejningspunktet for for aftnen er en guidede meditation, der er et udtryk for den fælles bevidsthed der er i gruppen, og viser en aktuel mulighed for spirituel udvikling samt en problematik der kan arbejdes med i forhold til den spirituelle mulighed.
Efter meditationen arbejder deltagerne sammen 2 og 2. De tuner sig ind på hinandens energisystemer og bearbejder de problematikker der måtte dukke op under indtuningen, samt med de fælles problematikker der kom frem under den fælles meditation.
Deltagelse i gruppen kan give kontinuitet i arbejdet med meditation og selvudvikling og kan føre dig frem til større forståelse af hvem du er, din individualitet og hvordan du kan bruge dig selv og dine evner bedst muligt.
Det primære mål for undervisningen er, at den enkelte tilegner sig forståelse og erfaringer af sin egen spiritualitet. På vejen dertil vil vi forholde os til og arbejde med de psykologiske blokeringer vi hver især har, der forhindrer vores kontakt til spiritualitet.
.
Tilbage til Meditation.
 
Information
Hver anden tirsdag i lige uger fra 19.00-21.00
Det kræver ikke nogen forudsætninger for at deltage, men en fordel hvis du kender lidt til meditation, healing, massage.
Tilmelding på tlf. 51236305 senest kl. 18.00 på møde dage.
Pris 50 kr. pr. gang.
Beløb kan betales kontant, Mobilepay eller indbetales på:
konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
 
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.