John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
John Henrik Molich Rimestad
.
Sensitivitet
Da jeg startede med at være behandler i 1990 oplevede jeg at mine behandlinger ofte virkede uden jeg var helt klar over hvorfor. Jeg kunne nogle ting, jeg ikke havde lært gennem mine uddannelser. Jeg ved nu at det jeg kan er, at have kontakt til andre mennesker gennem Hjertechakraet og højere bevidsthed. Hvilket løfter en almindelig massage eller behandling til det sted hvor det andet menneske i virkeligheden bliver hjulpet videre i personens livsproces. 
.Jeg er uddannet i zoneterapi og Shiatsumassage i 1990, men det var massagen der havde min store interesse. Jeg brugte de efterfølgende år på at udforske hvordan man egentligt masserer. Jeg lærte af forskellige massører, fysioterapeuter og andre kloge mennesker. Jeg læste bøger og gik på kurser, men mest undersøgte jeg hvordan jeg kunne arbejde med mine hænder i forhold til det menneske jeg masserede.
Min personlige udvikling startede i 1991 hvor jeg startede på den første kursusrække på Meditationsskolen Munach. I de efterfølgende 25 år har jeg arbejdede med meditation og dybtepsykologiske aspekter. Således har jeg efterhånden fået kendskab til den jeg er i min Essens og bruge det i min undervisning og mine behandlinger.
Hvis du har lyst er du velkommen til at læse mit CV., hvor du kan se en oversigt over mine de uddannelser, kurser og erhvervserfaring jeg har. Læs C.V.
 

 
Ting tager tid
Med mere en 20 års erfaring og træning i meditation og selvudvikling har jeg erfaret en væsentlig ting; selvudvikling tager tid. Det at flytte nogle grundlægende opfattelser af en selv, tager altid længere tid end man tror, håber og ønsker.
Min undervisning er derfor lagt an på to ting. Det første er man skal have nogle redskaber og nogle erfaringer man kan bruge i sin dagligdag. Det andet er det langsigtede mål og udviklingen over tid. Min undervisning og kurser bygget op efter disse principper.
Mine behandlinger er enkeltstående, man skal kunne få noget brugbart eller en lille forbedring af problemet ud af den enkelte behandling, men det er i et forløb over flere behandlinger at udviklingen, forståelsen af problematikken kan erkendes og derved mere varigt ændres.
 
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.