John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Session med Tantrisk massage
Tantrisk massage er en hel kropsmassage hvor vi arbejder med de samme ting og samme principper som i: "Dynamisk Healingmassage", derfor kan du med god grund læse med denne massageform også. Den Tantriske massage har dog primært fokus på at løsne energimæssige spændinger tilknytte seksualiteten.
Ofte bliver seksualitet nedskrevet til at man har fokus på sex og kønsorganer, hvilket er problematisk og grænsende til det tragiske.
Seksualiteten er en strøm af energi og liv, der flyder i hele kroppen fra fødder til toppen af hoved, og seksualitet skal opleves med hele kroppen. Den tantriske massage arbejder med at bringe den seksuelle energi ind i hele kroppen og få den til at flyde mere frit.
Underlivet og Harachakraet er ofte problemfyldt og forårsager energimæssige blokeringer og unødige muskelspændinger i kroppen. Derfor har en tantrisk massage også fokus på at bearbejde underlivet og spændinger tilknyttet Harachakraet. Dog vil hele kroppen vil blive masseret på en omsorgsfulde og nærværende måde.
I den Tantriske massage er du nøgen under massagen. Da vi arbejder med energien mellem mand og kvinde tilbyder jeg ikke Tantrisk massage til mænd.
 
Oplysninger
Sessionen starter med samtale og meditation hvor vi tuner os ind på hinanden og på massagen.
En Tantrisk massage er alt i alt ca. 2 timer. og koster 800 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 3.000 kr.
Beløb kan betales kontant, Mobilepay eller indbetales på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
...
Healingmassage på gulvet, tilbydes også i:
"Center for Livsglæde", Gugvej 178, Aalborg.
.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.