John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Healing session
Mange mennesker oplever en dagligdag med stress, manglende livslyst, problemer med kærlighed eller at finde meningen med livet. Jeg vil kunne hjælpe dig med at finde ind til årsagerne til dine problematik og få dem bearbejdet, så du kan få det bedre.
Problematikker af følelsesmæssig eller tankemæssig karakter har ofte et kropsligt udtryk, dvs. et eller flere steder i kroppen hvor man ubevidst forsøger at gemme problematikken hen. Det kan opleves som spændinger eller ubehag forskellige steder i kroppen
I Healing sessionen mediterer sammen. Jeg tuner mig ind på dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen samt hvordan vi kan bearbejde tingene med healing.
Ofte vil det også være en god ide at bearbejde problematikkerne med massage, hvis det har sat sig fast i muskler eller led.
Som afslutning snakker vi om det der er dukket frem i den dynamiske del, samt hvordan du meditativt kan arbejde hjemme med øvelser, der understøtte din proces.
 
Sessionen
Session med Healing kan være et forløb med flere behandlinger over en periode, der kan variere afhængig af din problematik og dine muligheder for at arbejde hjemme med tingene.
Session med Healing kan også være en enkeltstående behandling hvis du f.eks. i forvejen er i et forløb med meditationsundervisning. Sessionen kan her være en god hjælp til din personlige proces.
Pris for 1 behandling: 500 kr. Et forløb med 4 forudbetalte behandlinger koster: 1.800 kr.
Jeg modtager ikke Dankort. Beløb betales kontant, MobilePay eller indsættes på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
 
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.