John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Tantrisk massage
Tantrisk massage er en hel kropsmassage hvor vi arbejder med de samme ting og samme principper som i: "Healingmassage-Gulvet", derfor kan du med god grund læse med denne massageform også. Den Tantriske massage har dog fokus på at løsne energimæssige spændinger tilknytte seksualiteten.
Ofte bliver seksualitet nedskrevet til at man har fokus på sex og kønsorganer, hvilket er problematisk og grænsende til det tragiske.
Seksualiteten er en strøm af energi og liv, der flyder i hele kroppen fra fødder til toppen af hoved, og seksualitet skal opleves med hele kroppen. Den tantriske massage arbejder med at bringe den seksuelle energi ind i hele kroppen og få den til at flyde mere frit.
Underlivet og Harachakraet er ofte problemfyldt og forårsaget energimæssige blokeringer og unødige muskelspændinger i kroppen. Derfor har en tantrisk massage også fokus på at bearbejde underlivet og spændinger tilknyttet Harachakraet.
I den Tantriske massage er du nøgen under massagen, og din mave, bryster og underliv vil blive masseret på samme omsorgsfulde og nærværende måde som resten af din krop inc. hænder og fødder. Da vi arbejder med energien mellem mand og kvinde tilbyder jeg ikke Tantrisk massage til mænd.
 
Oplysninger
En Tantrisk massage er ca. 90 min. og koster 600 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 2.200 kr.
Beløb kan betales kontant, Mobilepay eller indbetales på konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Tantrisk massage foregår på madras på gulvet.
Læs også om Healingmassage på gulvet.
.
Behandling i Aalborg
Healingmassage på gulvet, tilbydes også i: Center for Livsglæde, Gugvej 178, Aalborg.
.
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.