John Henrik Molich Rimestad
Behandling - Meditation - Undervisning
Forside Meditation Behandlinger Undervisning John Henrik
.
.
Undervisning i Massage og Healing med Hjertechakraets Bevidsthed
Jeg underviser i massage på Skolen for Dans og Massage. Her har vi en uddannelse i Healingmassage med Hjertechakraets bevidsthed, samt en række workshops der er udpluk fra uddannelsen. I undervisning i massage indgår de ting jeg mener er vigtige at kende til for at kunne give en god og effektiv Massage med Hjertechakraets Bevidsthed.
.
Uddannelse i Healingmassage med Hjertechakraets Bevidsthed
Uddannelsen består af de 4 kursusforløb: Meridianmassage, Chakramassage, Intuitiv massage og Massagebehandling. Meridianmassage og chakramassage er de 2 første forløb på uddannelsen.  På disse forløb lærer du den grundlæggende forståelse af energisystemet og hvordan du arbejder med Healingmassage. Forløbene er sidestillet, så du vælger selv hvilket af forløbene du tager først.
.
Workshops i Massage med Hjertechakraets Bevidsthed
På alle workshops indgår meditation samt undervisning i bevægelse og kropsbevidsthed, som også indgår i undervisningen på uddannelsen i Healingmassage. Du vil derved få et bredt kendskab undervisningen på uddannelsen, samt den øvrige undervisning herunder undervisning i Dans og Yoga.
 
Skolen for Dans og Massage
Mette og John Henrik driver og underviser sammen på Skolen for Dans og Massage. Undervisningen bygger på et højt fagligt niveau hvor vægten er lagt på fordybelsen og på selverkendelse
Mette Molich Rimestad underviser i Dans, Yoga m.m. Undervisningen har rødder i moderne kreativ Dans og målet er koordinerer bevidstheden med det kropslige udtryk.
.
Hjemmesiden: Skolen for Dans og Massage
Facebook: Skolen for Dans og Massage
YouTube: Skolen for Dans og Massage
 
. . .
.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

John Henrik Molich Rimestad Tlf. 51 23 63 05 Adresse: Hyrdevej 21, 8500 Grenaa Mail: meditation@live.dk
.